Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 25. aprila |
Aleteia logo
Navdihujoče zgodbe
separateurCreated with Sketch.

Potem ko sta ga hčerkici na skrivaj prijavili na avdicijo, je navdušil z ganljivim nastopom

Nick.jpg

Zajem zaslona | Youtube

Urška Kolenc - objavljeno 13/05/22

Za nastop je izbral pesem s pomenljivim naslovom

Ko se je Nick Edwards kot gledalec z ženo udeležil snemanja ene od avdicij priljubljene oddaje Britain’s Got Talent (Britanija ima talent), ni niti slutil, da ga bosta v nekem trenutku z odra pozdravili njegovi hčerkici.

Presenečenje za očka

Triletna Savannah in štiriletna Callie sta na oder prišli v ujemajočih se oblačilih in v spremstvu njune babice, Nickove mame, ter takoj poželi obilo navdušenja. Nick je najprej za trenutek obnemel in nato nejeverno pogledal proti svoji ženi, ki je sedela poleg njega.

Na babičino vprašanje, zakaj so prišle, je starejša Callie odgovorila, da so prišle presenetit očka, ki so ga na skrivaj prijavile na avdicijo. Nick med tem ni mogel zadrževati solz ganjenosti.   

“Nick ne ve ničesar o tem. Presenetile smo ga, ker želimo, da pride na oder in zapoje ljubko pesem, ki jo pogosto poje dekletoma,” je žiriji in občinstvu v studiu povedala njegova mama in nato sina spodbudila, naj se jim pridruži na odru.

Poje hčerkicama

“To je zame popoln šok,” je dejal od čustev prevzeti Nick. “Sam tega ne bi nikoli storil, zato smo to morale narediti zanj,” je dodala njegova mama. Nick je pojasnil, da je skozi leta izgubil veliko samozavesti glede svojega petja in zadnje čase poje le doma, predvsem svojima dvema deklicama.

Žirija je nato dala Nicku nekaj časa, da se pripravi na svoj nastop. V zaodrju ga je čakala tudi njegova kitara, ki so jo zanj v studio prinesli njegovi bližnji.

Nastop mu je izvrstno uspel

Zapel je pesem s pomenljivim naslovom Daddy’s little girl (Očkova mala punčka) Ernieja Halterja, v kateri govori o neizmerni očetovski ljubezni do svojih dveh deklic. S tem je ganil vse zbrane, orosilo se je marsikatero oko, vsi pa so mu namenili bučen aplavz in stoječe ovacije. Nick je bil gotovo najbolj vesel navdušenja svoje družine, z nastopom pa se je seveda uvrstil v naslednji krog izbora.

Po Nickovem nastopu so mnogi namigovali, da naj bi bil njegov nastop uprizorjen in prav nič spontan, saj je bil ves čas snemanja opremljen z mikrofonom. Kot so pojasnili ustvarjalci oddaje, so Nicka ob prihodu res ozvočili, in sicer pod pretvezo, da bi bil del gledalcev, t. i. goggleboxa, pri katerih kamere posnamejo njihove spontane odzive na nastope.  

Nekaj dni po nastopu je ljubeči očka povedal, da je bil tistega dne po avdiciji ves dan v solzah. Njegova čudovita ljubezen do svojih deklic je le majhen utrinek neizmerne ljubezni, ki jo ima do vseh nas nebeški Oče.

Celoten nastop si lahko ogledate v spodnjem videu, toda pozor, potrebovali boste robčke. 😉

Tags:
družina
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.