Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pet, 19. aprila |
Aleteia logo
Življenjski slog
separateurCreated with Sketch.

Christiano Ronaldo žaluje za sinom: “To je najhujša bolečina za vsakega starša”

shutterstock_718986889.jpg

RMilan | Shutterstock

Katarina Berden - objavljeno 20/04/22

"Naš fantek, ti si naš angel. Vedno te bomo ljubili"

Nogometni zvezdnik Christiano Ronaldo in njegova izbranka Georgina Rodríguez sta sporočila, da je eden od dvojčkov med porodom umrl, deklica pa je preživela. Par je nosečnost naznanil oktobra 2021.

Kot sta zapisala v objavi na Twitterju, je to najhujša bolečina, ki jo lahko občuti starš, in da jima rojstvo hčere vliva moči, da prebrodita te trenutke z upanjem in srečo.

Zahvalila sta se zdravnikom in medicinskim sestram za podporo in strokovno oskrbo.

Podpora z vseh koncev sveta

Po objavi žalostne novice so enemu najboljših nogometašev na svetu mnogi športni kolegi, zvezdniki in navijači izrekali besede tolažbe in podpore.

Tudi navijači nogometnega kluba Liverpool, proti kateremu je njegov Manchester United zaigral v torek zvečer, so mu z aplavzom v sedmi minuti (Ronaldo na dresu nosi številko sedem) izrazili podporo. S tem so dokazali, da je šport veliko več od tekmovanja in borbenosti.

Ronaldo je tekmo proti Liverpoolu namreč izpustil, Manchester United je ob tem zapisal, da je družina pomembnejša od vsega, zato bo Ronaldo podpiral svoje najdražje v teh težkih trenutkih.

V drugi objavi je njegov klub zapisal: “Tvoja bolečina je naša bolečina. Tebi in družini v tem času pošiljamo ljubezen in moč.” Podporo in tolažbo so izrazili tudi njegovi prejšnji klubi.

Tags:
otrocismrtšport
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.