Aleteia logoAleteia logoAleteia
Sob, 20. aprila |
Aleteia logo
Življenjski slog
separateurCreated with Sketch.

Zaradi bolezni se poslavlja od filmskega sveta, hči mu je ob tem namenila čustven zapis

Bruce Willis

PAN Photo Agency | Shutterstock

Bruce Willis na filmskem festivalu v Cannesu, 2012

Katarina Berden - objavljeno 01/04/22

Njegova družina je sporočila, da se bo slavni igralec upokojil zaradi afazije

Pred kratkim je družina svetovno znanega hollywoodskega igralca Brucea Willisa na Instagramu sporočila, da se Bruce zaradi zdravstvenih razlogov poslavlja od svoje uspešne kariere.

Kot so zapisali v sporočilu, so igralcu diagnosticirali afazijo, bolezen, ki vpliva na kognitivne sposobnosti, tudi na govor, ki pa je v igralskem poklicu ključnega pomena.

Velika družina, polna ljubezni

Bruce Willis pa ni znan le po svojih filmih, ampak tudi po svojih tesnih in prijateljskih vezeh s svojo družino.

Z igralko Demi Moore, s katero je bil poročen od leta 1987 do 2000, imata tri hčere, 33-letno Rumer, 30-letno Scout in 27-letno Tallulah. Leta 2009 se je znova poročil, z manekenko in igralko Emmo Heming imata 9-letno Mabel in 7-letno Evelyn.

Čeprav sta se z Demi ločila, sta se ves čas trudila, da bi ohranjala prijateljske vezi in skupaj ter v prijaznem vzdušju vzgajala svoje hčere. Razširjena družina ni niti danes, ko so prve tri hčere že odrasle, nič drugačna. Med vsemi vladata ljubezen in spoštovanje.

Ljubezen do svojega 67-letnega očeta je tako le nekaj ur po objavi o njegovi upokojitvi na Instagramu izkazala tudi njegova najstarejša hči Rumer, ki je na svojem profilu delila nekaj fotografij iz njegovih mlajših let in svojega otroštva.

View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Močna podpora v dobrem in slabem

Družina je v uradni izjavi zapisala, da je zanje to zelo zahteven čas, ki pa ga bodo prestali kot močna družina. S tem so želeli povedati, da bodo očetu in (nekdanjemu) možu ves čas stali ob strani in ga podpirali, kot to počnejo že ves čas.

Njegovi filmi so se zapisali v zgodovino Hollywooda

Tisti, ki imate radi povišan srčni utrip, hitrost, akcijo in situacije, ki vam vzamejo dih, ste si gotovo ogledali vsaj katerega izmed Bruceovih najbolj znanih akcijskih filmov. Njegove vloge so znane kot pogumne, močne, neustrašne in polne adrenalina.

Tags:
bolezen
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.