Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 25. aprila |
Aleteia logo
Blogi
separateurCreated with Sketch.

“Kuhinja je moj drugi dom,” pravi nekdo, ki ne loči kuhinjske nape od TV-ja

misticizem matjaž simona kosi vlog 9

Fotografija je last zakoncev Kosi

Simona in Matjaž Kosi - objavljeno 16/03/22

"Matjaž ve samo, da jajca lahko spečeš ali skuhaš. To je vse"

“Kuhinja je moj drugi dom!” “Matjaž nima pojma o kuhanju!” Kaj menite, kdo ima prav? 😉 Namig: Matjaž potrebuje pomoč pri rezanju paprike, kuhinjsko napo pa je zamenjal za zaslon televizorja. Otroka Tobija in Neža pa soglasno ugotavljata, da je njuna najljubša jed, ko kuha ata … dostava iz picerije. 🙂 Kakorkoli, tudi v kuhinji je pomembno, da si zakonci pomagamo, se dopolnjujemo in spodbujamo. Ter da vržemo proč čim manj hrane. Če je le mogoče, nič.

“Največji izziv mame s štirimi otroki in pol je pripraviti obrok, ki ga imajo radi vsi,” deli zagato verjetno mnogih žen Simona. S polovičko pa ima v mislih … Saj veste, koga. 😉

Tags:
družinaMisticizemvlogzakon
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.