Aleteia logoAleteia logoAleteia
Sob, 20. aprila |
Aleteia logo
Življenjski slog
separateurCreated with Sketch.

Otroci vas bodo razorožili s temi izpovedmi ljubezni: “Mami, rad te imam, kolikor je dolg toaletni papir!”

shutterstock_1322742461.jpg

Dragana Gordic | Shutterstock

Marta Wolska - objavljeno 08/01/22

Mame, ki jih poznam, sem vprašala, kako njihovi malčki izražajo ljubezen. Njihovi odgovori so osupljivi – izmenično se nas dotaknejo in nas spravljajo v smeh. Pripravite robčke

Za ogled fotogalerije kliknite tukaj

Nihče o ljubezni ne zna govoriti tako kot otroci. Nihče je tudi ne zna izkazati bolje kot oni. Ljubezni, ki je potrpežljiva in nepotrpežljiva, brezmejna, skrivnostna, vznesena in izčrpavajoča hkrati.

“‘Zoja, kakšno čustvo predstavljajo vsi ti srčki, ki so narisani okoli deklice?'” sem med ogledovanjem knjige vprašala hčerko. “Ljubezen. Ko imaš torej nekoga rad.”

Prispevek je nastal po izvirniku, ki ga je objavila poljska izdaja Aleteie. Prevod in priredba: Jezikovno Mesto

Tags:
družinaotroci
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.