Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 28. marca |
Aleteia logo
Duhovnost
separateurCreated with Sketch.

Globoko pričevanje znane igralke: “Božič je začetek zgodbe, ki prežene strah pred smrtjo”

Milada Kalezic

SPORTIDA

Mojca Purger - objavljeno 26/12/21

Obširen Družinin intervju z dramsko in filmsko igralko Milado Kalezić

Vrhunska dramska in filmska igralka Milada Kalezić prihaja iz neverne družine, ki izvira iz Črne gore. Njen oče je bil oficir v JLA, oba starša sta bila včlanjena v Komunistično partijo, zato kot otrok nikoli ni praznovala božiča. Pri 49 letih, ko jo je življenje močno preizkušalo, jo je Bog pridobil na svojo stran in od takrat iz hvaležnosti vsem pričuje o Božji dobroti.

V božičnem videopogovoru se je novinar in urednik pri Družini Marjan Pogačnik z Milado Kalezić pogovarjal o njenih spominih na božič, njenem spreobrnjenju, iskreno pa je spregovorila tudi o očetovi smrti in o tem, kako je njeno življenje z Jezusom drugačno kot življenje brez Boga.

“Pri Jezusu me navdušuje to, da se je kot Božji sin spustil človeku tako blizu. To je tako nedopovedljivo. Bolj ko berem, molim, premišljujem o tem, bolj vidim, kako je to še vedno tako težko doumljivo,” je med drugim dejala.

Obširen pogovor, ki je izjemno pričevanje, najdete v spodnjem videu. Ne pozabite se naročiti na kanal Družina media.

Tags:
božič
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.