Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 25. aprila |
Aleteia logo
Duhovnost
separateurCreated with Sketch.

Kako najdem svoje poslanstvo in poklicanost?

jakob kunsic oddaja reflektor

TOMAŽ RIHTAR

Mojca Purger - objavljeno 10/11/21

Gost oddaje Reflektor je kapucin brat Jakob Kunšič

Poklic na splošno predstavlja neko delo, poklicanost pa je klic, ki mu lahko prisluhne vsak človek v tem, kje je njegov smisel življenja … Če se nanj odzovemo, nas Bog vodi po poti do uresničitve.

Vir duhovnega klica je v Bogu, ki se razodeva v človekovi duši. Vsakega človeka kliče, da uresniči to, za kar je namenjen. Tako se bo lahko uresničil ter dosegel nebeško srečo. O tem, kako najti svoj poklic, smo se pogovarjali s kapucinom br. Jakobom Kunšičem.

Ne prezrite niti odlične epizode Reflektorja z bratom Jožkom Smukavcem. Veste, zakaj si je v mladosti lepil ušesa h glavi in celo prosil za mozolje?

Oddaja Reflektor

Reflektor je tedenska pogovorna oddaja, ki jo na YouTube kanalu Družina media lahko spremljate vsako sredo ob 20.00. Posveča se družbenim in duhovnim vprašanjem ter tematikam življenjskega sloga. Na Facebooku in Instagramu pa vas čakata tudi zakulisje ustvarjanja in predstavitev voditeljev. Vabljeni k ogledu in komentiranju!

Tags:
Oddaja Reflektor
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.