Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 25. aprila |
Aleteia logo
Življenjski slog
separateurCreated with Sketch.

7 predlogov, kako lahko svetniki pripomorejo k boljšemu spancu

SLEEPING

fizkes | Shutterstock

Cecilia Pigg - objavljeno 14/10/21

Naj vas nasveti nekaterih svetnikov in svetnic odrešijo neprespanih noči

Svet je z vsemi težavami vedno videti dosti boljše po mirnem in učinkovitem spancu. Bolje kot spimo ponoči, bolj čudovite in jasne se nam zjutraj zdijo vse stvari, ki nas čakajo tisti dan. Če zvečer razmeroma zlahka zaspimo in večino noči preživimo v trdnem spancu, smo precej blagoslovljeni.

V nočeh, ko ne morem zaspati, se vedno neizmerno bojim, kako bom doživljala naslednji dan. V zapisu vam predstavljam nekaj nasvetov svetih mož in žena, ki mi pomagajo, kadar me pestijo noči brez spanca.

Prispevek je nastal po izvirniku, ki ga je objavila ameriška izdaja Aleteie. Prevedla in priredila Mojca Masterl Štefanič.

Tags:
svetniki
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.