Aleteia logoAleteia logoAleteia
Sob, 20. aprila |
Aleteia logo
Navdihujoče zgodbe
separateurCreated with Sketch.

Posnetek, ki je v teh dneh postal velika uspešnica

ples zd celje

Zajem zaslona

Lojze Grčman - objavljeno 12/10/21

Z roko v roki – Skupaj močnejši – Tukaj za vas. To je moto priljubljenega videoposnetka plesa, ki ga je uprizorilo osebje cepilnega centra Zdravstvenega doma Celje. Za nasmeh tudi v težkih trenutkih

“Ekipa cepilnega centra ZD Celje želi v teh zahtevnih časih vsem prebivalcem občin Celje, Dobrna, Vojnik in Štore, pa tudi širše poslati spodbudno sporočilo,” je zapisano ob viralnem videu tega plesnega nastopa, ki si ga je v le dveh dneh od objave ogledalo že okrog 30.000 oseb.

“V duhu vesele in pozitivne glasbe želijo s plesnim videoposnetkom pokazati, da se iz dneva v dan trudijo in delajo z vso vnemo, dobro voljo in prijaznostjo. Kjer je volja, je tudi pot – našli so čas in energijo, ki so ju spremenili v trajen in nepozaben spomin. Ples in glasba jih držita pokonci in jih združujeta tudi v težkih trenutkih,” so pokazali eno od poti, kako ohranjati nasmeh na obrazu in ga pričarati tudi drugim v težkih trenutkih.

Tags:
cepljenjekoronaviruszdravje
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.