Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pet, 29. marca |
Aleteia logo
Umetnost in potovanja
separateurCreated with Sketch.

11 razlogov, zakaj bi morali obiskati Prekmurje

Prekmurje-Andrej-Praznik.jpg

ANDREJ PRAZNIK

David Tomažin - objavljeno 28/08/21

Severovzhodni del Slovenije ponuja še veliko neraziskanih kotičkov

Prekmurje je dobilo svoje ime zaradi lege na levem bregu Mure. Bogato je tako z zgodovino kot s kulturo ter še posebej z naravnimi znamenitostmi. Zaradi svoje dokaj ravninske lege so kraji med sabo dokaj lahko dostopni (dandanes tudi z električnim kolesom). V fotogaleriji si lahko ogledate 11 predlogov za nepozabno doživetje v Prekmurju. Če ste bili že povsod, vam priporočamo obisk spletne strani Visit Pomurje. Po ideje za družinske izlete pa poglejte tudi na Družinski izleti ter Kam-z-mulcem.

Tags:
izlet
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.