Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 25. aprila |
Aleteia logo
Življenjski slog
separateurCreated with Sketch.

Nevesta, ki je za svojo “koronsko poroko” izbrala neverjetni družici

WEDDING

Polyanskaya Olga | Shutterstock

Cerith Gardiner - objavljeno 21/01/21

Čudovita menjava

V zadnjem letu je kar nekaj parov moralo spremeniti ali vsaj prilagoditi svoje načrte za veliki dan. Ker svojega poročnega dne nista želela prestaviti, sta morala tudi Meghan Kennedy in njen zaročenec Thomas Cahoon pošteno prilagoditi svoj dan ukrepom, ki so bili predpisani. Toda spremembe, ki sta jih uvedla, so dan naredile še veliko bolj poseben, kot bi bil sicer.

Meghan se je sicer morala odpovedati temu, da bi jo prijateljice kot družice pospremile k oltarju, vendar je našla čudovito alternativo. Družici sta postali njeni babici, in sicer 80-letna Gillian Holloway in 90-letna Mary Kennedy.




Preberite še:
Karantenska neporoka




Preberite še:
Ali poroka kaj spremeni ali je to le kos papirja?

Počaščeni babici

Meghan in Thomas sta se poročila lani oktobra, to pa je bil tudi prvi družabni dogodek, ki sta se ga babici udeležili vse od marca, ko je nastopila epidemija.

Najprej se jima je ideja sicer zdela absurdna, češ, saj sta prestari za to, da bi bili družici, toda hkrati sta bili tudi zelo počaščeni. Gotovo gre za zelo lepo potezo, s katero je nevesta svojima babicama izkazala veliko mero spoštovanja in ljubezni.

Fotografije, ki jih je par objavil na družabnih omrežjih, so hitro postale viralne, simpatični babici pa sta dobili pozornost, ki je vsekakor do zdaj nista bili vajeni.

Prispevek je nastal po izvirniku, ki ga je objavila ameriška izdaja Aleteie. Prevedla in priredila Barbara Oprčkal.


ŚLUB, KORONAWIRUS

Preberite še:
Prav posebne fotografije: takole sta se poročila v času koronavirusa


ŚLUB

Preberite še:
“Unplugged” poroka? Postaja vse bolj priljubljena


WEDDING DRESS

Preberite še:
Najlepše poročne obleke za leto 2021

Tags:
poroka
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.