Aleteia logoAleteia logoAleteia
Sre, 24. julija |
Aleteia logo
Zanjo
separateurCreated with Sketch.

11 laži, ki si jih dopoveduje vsaka ženska

ASERTYWNOŚĆ

Look Studio | Shutterstock

Urška Kolenc - objavljeno 07/10/19

"Nisem popolna v ničemer, kar počenjam," pravi 35-letna Rachel Hollis, žena, mama, pisateljica, blogerka, televizijska voditeljica in še marsikaj drugega

Čeprav je imela Rachel težko in travmatično otroštvo, v katerem je njen oče stres izražal skozi jezo, mama je bila depresivna, brat pa je trpel za duševno boleznijo in je storil samomor, je s trdim delom na sebi odrasla v uspešno žensko. “Če si želim boljše življenje, kot je tisto, v katerega sem se rodila, si ga moram sama ustvariti.”


COUPLE

Preberite še:
Ženskam pravim: “Ujele ste orla, ne lomite mu kril, ker ne bo mogel leteti”

V knjigi Punca, zbrihtaj se, ki je izšla pri založbi Vida, je Rachel nanizala dolg seznam laži in prepričanj o sebi, ki si jih dopoveduje vsaka ženska. Ta marsikatero ovirajo, da se nikoli v življenju ne razvije v polnosti. “Ti in samo ti si konec koncev odgovorna za to, kaj bo iz tebe nastalo in kako srečna boš,” pisateljica motivira na milijone žensk po vsem svetu. Oglejmo si nekaj laži, ki nam preprečujejo, da bi uživale svoje življenje.


SINIKIWE

Preberite še:
“Ne dovolite, da bi vas svet uničil. Pojdite in letite visoko!”
Preberite še:
Se tudi vam v nedeljo zjutraj ne ljubi vstati in iti k maši?
Preberite še:
“Če rak po meni pleše salso in fokstrot, bom jaz pa rock ‘n’ roll”. Zdaj je odšla za vedno


FRANCIS

Preberite še:
Kako je sveti Frančišek spreobrnil volka

Tags:
osebna rast
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.