Aleteia logoAleteia logoAleteia
Sre, 24. aprila |
Aleteia logo
Življenjski slog
separateurCreated with Sketch.

Tim Gajser na poti k naslovu svetovnega prvaka dobil dodaten “žegen”

ALOJZIJ CVIKL IN TIM GAJSER

Facebook profil msgr. Alojzija Cvikla

Aleteia - objavljeno 03/08/19

Nadškofov blagoslov na treningu Tima Gajserja

Eden najboljših slovenskih športnikov, mladi motokrosist Tim Gajser, je v sezoni, ko mu gre kot po maslu, dobil še dodatno “pomoč”. Na treningu ga je namreč pozdravil in mu zaželel blagoslova kar mariborski nadškof in metropolit Alojzij Cvikl, ki je to objavil tudi na svojem profilu na Facebooku.

[protected-iframe id=”697c6f84d3fd9897f7782021df2eaf2c-133580111-150525858″ info=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAlojzijCvikl%2Fposts%2F3045750572131846&width=500″ width=”500″ height=”669″ frameborder=”0″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no”]

Gajserju, ki, ko le utegne, sodeluje v z mladino povezanih projektih v svoji okolici, dirka skozi res odlično sezono. V zadnjih tednih je med elito svetovnega motokrosa zmagal kar sedemkrat zapored.




Preberite še:
Kako so trije prepoteni slovenski navijači v Italiji prepevali Veš, o Marija

Drugo mesto pred množico njegovih podpornikov na Češkem pa mu je pretekli konec tedna prineslo možnost, da svoj drugi naslov svetovnega prvaka po letu 2016 osvoji že v nedeljo v Belgiji. Do konca sezone nato ostajajo še štiri dirke.


WEB 3 VIŠARJE

Preberite še:
Romarska pot, ki združuje Slovence, Italijane in Avstrijce


SLEEPING; BENEFITS

Preberite še:
“Kdor ne sanja, zboli – telesno ali duševno”


COMPUTER

Preberite še:
Molim, čeprav nimam svoje sobe

Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.