Aleteia logoAleteia logoAleteia
Sob, 20. aprila |
Aleteia logo
Življenjski slog
separateurCreated with Sketch.

10 pravil lepega vedenja za naše otroke, da se bomo med počitnicami lahko vsi sprostili

KIDS

Fizkes - Shutterstock

Cerith Gardiner - objavljeno 07/07/19

Spomnite svoje otroke, naj bodo obzirni in prijazni do vseh sosedov

Otroci v poletnih dneh več časa preživljajo na prostem ter uživajo brezskrbne dni s prijatelji in družino. Čudovito jih je opazovati, kako tekajo naokoli brez ene same skrbi, kljub temu pa pri tem ne smejo pozabiti na lepo vedenje, da se bomo tudi v času počitnic lahko vsi sprostili.

V fotogaleriji smo zbrali nekaj osnovnih pravil, ki naj jih otroci upoštevajo, medtem ko v polnosti uživajo počitniške dni. Nekatera izmed njih seveda veljajo tudi za mame in očete.

Prispevek je nastal po izvirniku, ki ga je objavila ameriška izdaja Aleteie. Prevedla in priredila Mojca Masterl Štefanič.


PLEČNIK CHURCH

Preberite še:
Kako se je bežigrajska cerkev “selila” po Ljubljani




Preberite še:
Kako se izogniti stresu na poročni dan


GRUNEWALD

Preberite še:
Zadnje besede ni imel rak, temveč ljubezen

Tags:
družinaotroci
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.