Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 18. aprila |
Aleteia logo
Navdihujoče zgodbe
separateurCreated with Sketch.

Edinstvena poteza odličnega slovenskega športnika

ALEX CISAR

VID PONIKVAR | SPORTIDA

Lojze Grčman - objavljeno 27/03/19

Alex Cisar blesti v športu in šoli, na prvo mesto pa postavlja poštenje

V neizprosni bitki za rezultat med športniki pogosto ni prostora, da bi pomislili na drugega in njegovo stisko. A ni vedno tako. To dokazuje odlični mladi slovenski biatlonec Alex Cisar. Gorenjec, ki bo čez nekaj dni star 19 let, se je pred dnevi na biatlonski tekmi na Pokljuki izkazal z edinstveno potezo.


jaka malus

Preberite še:
Z družino bratu pomagal premagati raka: “On je pravi borec, zmagovalec”

Potem ko je nenamerno pohodil palico konkurenta Tilna Gregorke, mu je dal svojo, da je Gregorka lahko nadaljeval tekmo. Sam pa se je odpravil po izgubljeno palico in preizkušnjo končal z njo, je nevsakdanji dogodek s svojimi sledilci na Facebooku delil Smučarski klub Brdo. Ob tem je sicer izgubil zmago, kar sicer ni vplivalo na njegovo slavje v skupnem seštevku, a pokazal veliko srce.




Preberite še:
Jakov Fak nam sporoča: Mogoče je!

Cisar, čigar gesti se je poklonil tudi Jakov Fak, sicer velja za enega najbolj nadarjenih slovenskih biatloncev. Pred tedni je na mladinskem svetovnem prvenstvu osvojil kar tri kolajne, od tega dve zlati. Alex je tudi odličnjak na Gimnaziji Franceta Prešerna, dobitnik zlatega priznanja iz nemščine na državnem tekmovanju in Zoisov štipendist.


WEDDING

Preberite še:
Ta mladoporočenca sta se odločila za zelo nenavadno poročno slavje




Preberite še:





Preberite še:
Kako izbrati dobrega botra?

Tags:
šport
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.