Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pet, 19. aprila |
Aleteia logo
Novice
separateurCreated with Sketch.

V hudem požaru ostali celi le križi in Sveta pisma

FIRE

Coal City Fire Department

Lojze Grčman - objavljeno 08/03/19

Poseben "požarni zid" za posebno knjigo

Pred dnevi je v evangeličanski cerkvi v kraju Grandview v ameriški zvezni državi Zahodna Virginija izbruhnil hud požar. Tako močan, da so se morali gasilci, ki so prihiteli na pomoč, v nekem trenutku umakniti.

Pričakovati je torej bilo, da jih bodo v cerkvi pričakali le zogleneli predmeti in pepel. A ni bilo čisto tako. “Nobeno Sveto pismo ni zgorelo, nepoškodovani pa so ostali tudi vsi križi,” so na Facebook profilu sporočili iz lokalne gasilske ekipe in trditev podkrepili s fotografijami.

[protected-iframe id=”0203d9cc2022477c775c63dd6ca247b2-133580111-130922336″ info=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FCCVFD105%2Fposts%2F1508634686013394&width=500″ width=”500″ height=”785″ frameborder=”0″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no”]

Ne le to. Pri posredovanju se ni poškodoval noben gasilec. Razlog požara, ki je trajal nekaj ur, pa, kot poroča CNN, ostaja neznan.


FIRE, HOST

Preberite še:
Avto je zgorel, a posodica za hostije, rožni venec in molitvenik so ostali nedotaknjeni


jaka malus

Preberite še:
Z družino bratu pomagal premagati raka: “On je pravi borec, zmagovalec”


RELATIONSHIP

Preberite še:
Je krščanski pogled na žensko šovinističen?

Tags:
Sveto pismo
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.