Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 25. aprila |
Aleteia logo
Življenjski slog
separateurCreated with Sketch.

15 čudovitih misli o moči materinske ljubezni

MOTHER QUOTES

Shutterstock

Cerith Gardiner - objavljeno 18/08/18

Oglejte si, kako so mojstri besede nekoč in danes zaobjeli bistvo materinstva

Ko bodo naši malčki znova sedli v šolske klopi, bo mnogo mamic po napornih dveh mesecih opravljanja svojih materinskih dolžnosti precej izčrpanih. Medtem ko smo skrbele, da se naši otroci ne bodo dolgočasili, da ne bodo lačni, da bodo na varnem, smo včasih morda za trenutek obupale in se spraševale, zakaj se ta kup perila nikoli ne zmanjša, obenem pa smo občutile tako močno ljubezen do svojih potomcev, da je z besedami ni moč opisati.


YOUNG MOTHER

Preberite še:
Materinstvo in/ali/je kariera?

Zato smo poiskali nekaj misli književnih genijev, filozofov, predsednikov in celo papeža o tem, kaj pomeni biti mati. Če je le mogoče, si vzemite trenutek in razmislite o vseh prednostih materinstva.

Kliknite za ogled fotogalerije.

Prispevek je nastal po izvirniku, ki ga je objavila ameriška izdaja Aleteie. Prevedla in priredila Mojca Masterl Štefanič.


FAMILY HABE

Preberite še:
“Mama, ki rodi otroka, je na nek način kakor Bog.” Ko pa jih rodi 12 …


ANA BREZNIK AND PETRA KMETIČ

Preberite še:
“Svetu želiva povedati, da je lepo biti študentska mama”


MANCA IZMAILOVA

Preberite še:
“Delam to, kar sem vedno hotela, izpolnjuje pa me družina”

Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.